Les 3C del Coaching

Divertus Cooperativa/ enero 25, 2018/ Coaching/ 0 comentarios

[et_pb_section fb_built=»1″ _builder_version=»3.0.47″ custom_padding=»0|0px|0|0px|false|false»][et_pb_row _builder_version=»3.0.48″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.7″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»]

El coaching és una disciplina que desenvolupa un procés que permet desenvolupar el talent de les persones i les organitzacions.
Hi ha moltes definicions sobre el coaching, però a mi m’agrada una que em van ensenyar quan em formava com a coach que sintetitza molt bé, al meu entendre, què és el coaching: el coaching permet passar del «no puc» al «sóc capaç»
Divertus Cooperativa vol posar a disposició de totes aquelles persones que viuen diferents circumstàncies d’exclusió, el potencial del coaching per revertir la seva situació i obtenir una millor qualitat de vida.

Els pilars del coaching personal: Les 3 C

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»3.7″][et_pb_column type=»1_2″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://www.divertuscooperativa.org/wp-content/uploads/2018/06/escalando-ayuda.jpg» _builder_version=»3.7″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.7″]

Confiança: Establim una relació de confiança en la llibertat dels usuaris per definir el seu camí i abandonar el procés, en qualsevol moment

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»3.7″][et_pb_column type=»1_2″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.7″]

Col·laboració: El procés no té sentit sense la participació proactiva del seu protagonista, l’usuari. Serà ell qui li donarà sentit i direcció al camí emprès

[/et_pb_text][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://www.divertuscooperativa.org/wp-content/uploads/2018/06/colaboracion2.jpg» _builder_version=»3.7″][/et_pb_image][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»3.7″][et_pb_column type=»1_2″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_image src=»http://www.divertuscooperativa.org/wp-content/uploads/2018/06/Compromiso_233760652-min.jpg» _builder_version=»3.7″][/et_pb_image][/et_pb_column][et_pb_column type=»1_2″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.7″ custom_margin=»||||true» custom_padding=»||||true»]

Compromís: Ens comprometem amb els objectius dels nostres usuaris, siguin aquests els que siguin

 

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][et_pb_row _builder_version=»3.0.48″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»][et_pb_column type=»4_4″ _builder_version=»3.0.47″ parallax=»off» parallax_method=»on»][et_pb_text _builder_version=»3.7″ background_size=»initial» background_position=»top_left» background_repeat=»repeat»]

A Divertus Cooperativa volem donar oportunitats a qui pensa que ja no li queden oportunitats!

[/et_pb_text][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Compartir esta entrada

Dejar un Comentar

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Puedes usar estos HTML tags y atributos: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>
*
*