Seleccionar página

Ahir vam tenir el plaer de compartir experiències cooperatives a la jornada de Cooperativisme que va organitzar l’Ateneu Cooperatiu de les Terres Gironines.

Cooperatives com Mares de Dia o Net + Net ens van explicar quina és la seva activitat i quins beneficis aporten per a les persones que hi treballen.

També vam conèixer Tarpuna, una cooperativa amb una trajectòria de sis anys de recorregut amb qui vam aprendre el dia a dia d’una trajectòria de recorregut.

Model democràtic i vinculació social són els principals que defineixen les cooperatives. Un model democràtica i una implicació social que li aporten un valor afegit a l’activitat de les cooperatives que repercuteix positivament en els seus clients

Més enllà de la diversitat de models cooperatius, vam coincidir amb la necessitat que les persones que es volguin associar tinguin un perfil emprenedor i amb ganes d’implicar-se en el projecte compartit.

Sens dubte una jornada molt maca i interessant!

Podeu consultar la notícia del diari el PuntAvui clicant al següent enllaç:

http://www.elpuntavui.cat/economia/article/18-economia/1425328-la-gestio-del-treball-i-de-la-confianca.html?utm_source=botons&utm_medium=com_epanoticies&utm_campaign=correu