Qui som

Som una cooperativa de treball associat i sense ànim de lucre de serveis de formació professionalitzadora i d’emprenedoria.

A qui ens dirigim?

Les nostres formacions estan pensades per usuaris que vulguin o necessitin augmentar i consolidar els seus coneixements transversals de la gestió administrativa i financera de les empreses i les habilitats socials emprenedores, així com també les competències comercials.

Ens dirigim també a les entitats públiques com a canal facilitador de les formacions, que propicien que aquestes puguin arribar a tothom.

Què oferim?

Oferim serveis formatius i projectes d’aprenentatge destinats al coneixement i la consolidació de les competències transversals en administració i finances i habilitats socials en l’entorn empresarial. En quant a especialitats sectorials ens centrem el l’àmbit del comerç.

També podem fer projectes a mida de les necessitats de l’usuari.

En l’àmbit de la formació no reglada, som formadors acreditats pel SOC de Certificats de Professionalitat de les famílies professionals d’administració i finances i comerç, de nivell 1 i 2.

Com treballem?

El nostre mètode treballa l’atenció individualitzada i la innovació per assolir una millor motivació i recepció dels continguts. Basem les nostres formacions en l’estimulació dels sentits a l’hora d’aprendre: visual, auditiu i cinestèsic, proporcionant a l’usuari un entorn segur on experimentar, de manera vivencial, l’aventura empresarial.

Experiències prèvies:

Ens avalen més de quinze anys impartint formacions per diversos ens públics arreu de la província de Barcelona i de Girona:

  • Consell Comarcal de la Selva: Projecte “digitalització del petit Comerç”.
  • Ajuntament Sant Adrià del Besos – formació “dependentes del comerç” – 200 hores – 6 edicions.
  • Ajuntament Sant Joan de Vilatorrada – formació “tècniques de venda” i “ gestió de magatzem” – 180 hores.
  • Ajuntament de Granollers – Programa SUMAT “dependenta de comerç” – 100 hores.
  • Ajuntament de Blanes – Impartició de Certificats de Professionalitat – més de 5000 hores – diversos CPs de la família de Comerç i Administració i Finances.
  • Altres: PIMEC, BARCELONA ACTIVA, Ajuntament Mollet del Vallès Programa “RECULL” de la DIPUTACIÓ DE BARCELONA, Programa “IMPULSA-TE” dels Ajuntament de Badalona, Sant Adrià del Besós, Ajuntament de Masquefa, Ajuntament del Masnou, Castelldefels, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Ripollet, i centres privats diversos.