Formació i aprenentatge

Qui organitza l’esdeveniment?

El Consell Comarcal de la Selva ofereix els serveis de creació i dinamització d’empreses, amb l’objectiu de millorar la competitivitat de les persones emprenedores i el teixit empresarial de la comarca.

El servei es presta en col·laboració amb diversos ajuntaments de la comarca, mitjançant la Xarxa Emprèn Empresa la Selva, de manera que els ciutadans d’aquests municipis poden gaudir d’aquests serveis ben a prop de casa.

Aquest projecte ha estat possible gràcies a la implicació dels tècnics de cada ajuntament, a les associacions de comerciants i a diferents entitats locals que han col·laborat en la difusió de les jornades.

Com funciona?

Compagina la formació a cada municipi amb l’assessorament individualitzat a cada establiment. Es faciliten les eines necessàries als petits comerciants per tal que incorporin la digitalització en la gestió dels seus establiments, com a element clau en la consolidació de les seves activitats.

Així mateix, s’ha editat un directori d’empreses participants que han rebut les més de 150 empreses participants.
Es treballa amb la Cooperativa Divertus.

Valor afegit

Un cop finalitzats els tallers formatius, es va oferir una visita personalitzada de dues hores als comerciants participants per tal que aquests poguessin implantar les eines digitals en funció de cada necessitat, possibilitat o expectativa. En aquesta tutoria se’ls va ajudar a instal·lar les aplicacions i a fer-les servir, per millorar la implantació immediata i evitar possibles problemes que acostumen a sorgir a posteriori.