Som una cooperativa de treball associat i sense ànim de lucre de serveis de formació per a l’ocupació. Disposem de centre acreditat per el servei d’ocupació de Catalunya (SOC) i aules a Sant Hilari Sacalm, comarca de la Selva (Girona). Treballem per a una major inserció laboral gràcies a la formació, ajudant a la millora de les competències transversals i tècniques. Estem especialitzats en l’àmbit del comerç, administració i informàtica.

En col·laboració amb serveis socials, joventut, ciutadania i emprenedoria oferim formació subvencionada FOAP (Certificats de professionalitat) i ADA per a persones en situació d’atur.

A qui ens dirigim?

Les nostres formacions estan pensades per usuaris que vulguin o necessitin augmentar i consolidar els seus coneixements de la gestió administrativa i financera, comerç i comunicació, informàtica i eines digitals o acreditar, gràcies a la formació, la seva experiència professional.

Ens dirigim també a les entitats públiques com a canal facilitador de les formacions, que propicien que aquestes puguin arribar a tothom.

Com treballem?

El nostre mètode treballa l’atenció individualitzada i la innovació per assolir una millor motivació i recepció dels continguts. Basem les nostres formacions en l’estimulació dels sentits a l’hora d’aprendre: visual, auditiu i cinestésica, proporcionant a l’usuari un entorn segur on experimentar, de manera vivencial, l’aventura empresarial.

Alhora formem part del projecte Ateneus Cooperatius de Terres Gironines per a la promoció i sensibilització de l’Economia Social i Solidària.

Experiències prèvies:

Ens avalen més de quinze anys impartint formacions per diversos ens públics arreu de la província de Barcelona i de Girona:

  • Consell Comarcal de la Selva: Projecte “digitalització del petit comerç”.
  • Ajuntament Sant Adrià del Besos – formació “dependentes del comerç”.
  • Ajuntament de Granollers – Programa SUMAT “dependenta de comerç”.
  • Ajuntament de Blanes – Impartició de Certificats de Professionalitat de la família de Comerç i Administració i Finances.
  • Altres: PIMEC, BARCELONA ACTIVA, Ajuntament Mollet del Vallès Programa “RECULL” de la DIPUTACIÓ DE BARCELONA, Programa “IMPULSA-TE” dels Ajuntament de Badalona, Sant Adrià del Besós, Ajuntament de Masquefa, Ajuntament del Masnou, Castelldefels, Montcada i Reixac, Barberà del Vallès, Ripollet, i centres privats diversos.